A punt per a la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour

Després d’una curta pausa, una altra localitat catalana acull un cap de setmana del millor vòlei platja, en el marc del Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Voleibol i patrocina la reconeguda marca d’aigües Vichy Catalan.

A la platja de Les Sorres es disputarà la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour. Imatge © Oficina de Turisme de Cunit.

 

En aquesta ocasió és la població tarragonina de Cunit, concretament la platja de Les Sorres, on els dies 8 i 9 de juliol continua l’edició 2017 del Vichy Catalan Volei Tour i de l’Open FCVb. La prova es presentarà oficialment dimarts 4 de juliol, en un acte que es farà a l’ajuntament de la població a la una del migdia.

Descobrir Cunit a peu

Els inscrits al Vichy Catalan Volei Tour i a l’Open FCVb tenen l’oportunitat de conèixer el patrimoni arquitectònic i històric de Cunit amb una interessantíssima visita guiada, que es farà dissabte dia 8. La ruta s’iniciarà a les set del vespre a l’Oficina de Turisme (C. Francesc Macià 3, indicat en blau en el mapa), i finalitzarà una hora després a la plaça de l’Església. L’activitat és de franc.

Al web de turisme hi ha disponible completa informació sobre opcions culturals a Cunit, que es poden consultar en aquest enllaç. En el cas dels participants a qualsevol de les dues proves amb interès per passar el cap de setmana a la població, i estalviar-se així una part dels trasllats, trobaran informació sobre allotjament en aquest enllaç.

 

Cunit es troba 50 km al sud de Barcelona i 40 km al nord de Tarragona. A la imatge, en vermell, la platja de Les Sorres; en verd l’estació ferroviària i en blau l’Oficina de Turisme. Mapa © OpenStreetMap.org

 

Com arribar a Cunit

Des de la capital catalana es pot arribar a Cunit amb la línia R2 Sud de Rodalies de Catalunya. Des de Tarragona s’hi accedeix amb les línies R14, R15 i R16 fins a Sant Vicenç de Calders, i transbordant en aquesta població a la línia R2 Sud.

Pel que fa al vehicle privat, des de les quatre capitals catalanes s’hi arriba per l’autopista C-32 (Pau Casals).

Tota la informació sobre el Campionat de Catalunya de vòlei platja es troba en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalan2017. Pel que fa a les inscripcions, tant al Vichy Catalan Volei Tour com a l’Open FCVb, es poden fer online des de http://voleiplatja.fcvolei.cat/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top