70 jugadors es presenten per formar part de la Selecció Catalana infantil i cadet

Aquest passat cap de setmana es va celebrar una nova jornada de supervisió de jugadors per entrar a formar part de les Seleccions Catalanes que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del proper mes d’abril. Els tècnics del programa de tecnificació GET Blume van veure un total de 137 jugadors, entre categoria masculina i femenina, infantil i cadet, vinguts d’arreu del territori català.

Diumenge, va ser la primera concentració masculina de jugadors infantils i cadets, i van ser 70 els proposats pels clubs que hi van participar sota la supervisió d’Alberto Toribio, tècnic responsable del grup masculí del programa de tecnificació GET Blume. Els 34 jugadors de categoria infantil provenien d’11 clubs diferents. Els que van tenir major representació van ser el CV Arenys i el FC Barcelona, amb 6 candidats cada un. El seguien de prop el CN Sabadell amb 5, el Vall d’Hebron amb 4, i el CV Monjos i la Salle Girona amb 3 cada un. Amb dos o menys jugadors hi van ser presents el CV Olot, el CV Premià de Dalt, el CV AA Llars Mundet, l’Escola Orlandai i el CV Sant Pere i Sant Pau.

En categoria cadet, es van presentar 36 candidats de 9 clubs. La representació més nombrosa va ser la de l’AE Carles Vallbona i la del Balàfia Vòlei Club, amb 7 jugadors cada entitat. Els altres clubs amb possibles jugadors a la Selecció Catalana cadet van ser el CV Monjos, el CV Arenys, el FC Barcelona, el CV Vall d’Hebron, el Sant Pere i Sant Pau, el CN Sabadell i l’Escola Orlandai. La propera convocatòria masculina serà aquest proper diumenge amb llista tancada que decidirà Alberto Toribio, i que sortirà dels candidats seleccionats de les convocatòries prèvies i altres jugadors que el seleccionador cregui oportú supervisar.

El passat diumenge la llista de convocades femenines ja era tancada, i hi van accedir les noies que van superar la primera tria i les cridades expressament per aquesta concentració pel responsable del programa GET Blume femení, Miguel Fuente. En total, van passar per les proves 37 jugadores infantils de 17 clubs diferents i de les que només en quedaran 12 quan finalitzi el procés. El club que més jugadores va aportar va ser el CVB Barcelona amb 8 candidates, seguit del DSV CV Sant Cugat amb 6 i del CV Sant Quirze amb 5. Amb 5 o menys jugadores trobem el CV Vall d’Hebron, el CECELL, l’AE Carles Vallbona, el CV Sant Just, el CV Olot, el CV Esplugues, el CEV L’Hospitalet, el CV Mataró, el CN Sabadell, el CV Monjos, l’EIC Salou, el CV Gavà i el CV Rubí.

En categoria cadet femenina, el grup ha passat de 44 jugadores proposades pels clubs a les 30 d’aquest cap de setmana. Un total d’11 clubs estaven representats per jugadores, sent el DSV CV Sant Cugat el club que més n’aportava amb 7 candidates. El seguia de prop la Blume amb 6, el CV Vall d’Hebron amb 6 i, tant l’AE Carles Vallbona, com el CVB Barcelona amb 3 jugadores cada un. Després, van tenir representació amb una jugadora el CV Premià de Dalt, el CV Sant Esteve, el CECELL, el CV Mataró, el CN Sabadell i el CV Sant Boi. Al final del procés només seran 14 les que formin part de la Selecció Catalana cadet. La propera convocatòria femenina serà el proper 3 de desembre, com sempre, al pavelló del CCE d’Esplugues.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques es celebrarà del 4 al 8 d’abril del 2018 a seu encara per determinar. Les Seleccions Catalanes que van participar a la passada edició del CESA, celebrat a Valladolid, van aconseguir una tercera posició amb l’infantil femení, dues quartes posicions amb els equips cadets, i una vuitena plaça amb l’infantil masculí.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top