Fins a 5 jugadores dels equips catalans a Superlliga a l’ALL Star Iberdrola

Ja es coneix la composició dels dos equips que disputaran el partit de les estrelles de la Lliga Iberdrola. Entre les jugadores escollides destaca la participació de 6 jugadores catalanes, 5 de les quals que militen als equips catalans de Superlliga. També l’entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha estat escollit per dirigir un dels equips. El partit es disputarà el 28 de desembre a Guadalajara.

L’equip verd estarà entrenat per Bep Llorens, de l’Avarca de Menorca i Rafa Ruiz, del DSV CV Sant Cugat. Entre les seves jugadores destaca la presència dues jugadores que el tècnic català coneix a la perfecció, l’oposada Sara Julián i la central Aina Berbel, totes dues integrants del DSV CV Sant Cugat. Julián, a més, es va formar al programa de tecnificació català GET Blume. També les acompanyarà una altra central, Daysa Delgado, jugadora que actualment milita a l’Avarca de Menorca, però que va passar per les files del club de Sant Cugat.

L’equip morat, que entrenaran José Manuel González, del Cajasol Juvasa, i David Martín, del Fígaro Peluquero Haris, tindrà un total de 4 jugadores catalanes, tres d’elles del CVB Barça, i una de l’Aguere Tenerife. Les blaugrana, que a més també s’han format al programa de tecnificació GET Blume, són les centrals Camila Maldonado i Anna Grima, i la receptora Raquel Brun. En aquest equip també es trobaran amb Mireia Carmona, jugadora formada al CVB Barça, i que va participar a les Seleccions Catalanes de Menors, però que actualment juga a l’Aguere Tenerife. D’altra banda, hi ha l’Ana Muller, jugadora argentina que va passar una temporada pel CVB Barça i que actualment la trobem al Feel Volley Alcobendas.

Cada un dels equips de la Lliga Iberdrola ha proposat un seguit de jugadores per a ser incloses a l’All Star, però l’elecció definitiva de la composició de les plantilles ha anat a càrrec del Departament Tècnic de la RFEVB, tenint en compte la distribució de posicions i l’estadística acumulada fins a la sisena jornada de la competició. A part de les 24 seleccionades, hi ha una llista d’11 jugadores més per si s’hagués de fer alguna substitució.

El partit de les estrelles es disputarà al pavelló Multiusos de Guadalajara el proper 28 de desembre a les 20:30 hores, a més coincidirà amb la disputa a la mateixa ciutat de la Copa d’Espanya de categoria cadet i juvenil, que podran gaudir d’aquest partit.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top