El Pavelló Municipal Sant Pere i Sant Pau acollirà el Campionat Provincial

Ja és oficial. El Pavelló Municipal Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, serà la seu del Campionat de Seleccions Provincials que es realitzarà del 2 al 4 de gener, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. Ara, només queda saber els integrants dels 30 equips, infantils, cadets i juvenils, en categoria masculina i femenina, que participaran al campionat.

El dia 2 seran els equips juvenils, el dia 3 els cadets i el dia 4 els infantils, els que ompliran el pavelló cooperativista de Tarragona per mostrar el millor voleibol de menors de Catalunya, en el que ve sent el campionat per excel·lència que dóna la benvinguda al nou any. També es coneixen ja els seleccionadors de tots els equips, els quals ja s’han posat en marxa per triar els jugadors que integraran cada formació.

En total hi haurà 2 equips de Tarragona, de Lleida i de Girona per dia, mentre Barcelona en tindrà 4 per jornada, entre categories femenines i masculines. Cada dia de competició, per tant, hi haurà 10 seleccions que buscaran endur-se el títol de campiones.

Els més de 50 seleccionadors que participaran al campionat ja s’han posat en marxa per començar a donar forma als seus equips buscant jugadors entre els clubs de la seva província o demarcació. D’aquesta manera es realitzaran entrenaments a mode de concentració per tal que els entrenadors puguin supervisar i seleccionar els jugadors que ompliran la ciutat de Tarragona els 2, 3 i 4 de gener de 2018 de voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top