Vuit equips catalans, a la recerca del Campionat d’Espanya Júnior

Comença l’espectacle d’un gran nombre de juvenils per tal de coronar-se com a millor conjunt d’Espanya en categoria júnior. Des d’avui i fins aquest pròxim diumenge, tindrà lloc a Saragossa i Las Palmas de Gran Canària els Campionats d’Espanya Júnior, on els 55 millors equips d’arreu del territori buscaran coronar una gran temporada. Fins a 8 equips procedents de Catalunya (3 en categoria masculina i 5 en categoria femenina) tractaran de dur a terme la millor actuació possible.

En l’apartat masculí, Transmesa Arenys Vòlei, Club Natació Sabadell Vòlei i FC Barcelona seran els encarregats de dur el nom de Catalunya el més lluny possible dins la competició. L’Arenys està immers dins el Grup B, on s’enfrontarà al Paterna-Liceo Halcones, el CV Alcalá i el CD Costa del Vóley. Per la seva part, el CNS Vòlei, que forma part del Grup C, es trobarà amb el Michelín Mintonette, el CV Almendralejo i el CDV Río Duero Soria. Tanca els sis grups el FC Barcelona, enquadrat dins el Grup F, on lluitarà amb l’Arona Tenerife Sur, l’ADV Miguelturra i el Cádiz 2012 La Bahía per tal de ser a la següent fase, la qual començarà divendres fins al diumenge.

D’altra banda, en categoria femenina, el Club Natació Sabadell, el CV Sant Cugat, el CV Premià de Dalt Maresme, el Barça CVB i el CV Vall d’Hebron són els cinc representants catalans que buscaran fer-se un forat entre els millors dels 31 equips participants a Las Palmas de Gran Canaria. El CNS Vòlei, dins el Grup B, es trobarà amb el Heidelberg Akro, el Robyngoods Amigos Cádiz i l’Arenal Emevé, mentre que el CV Sant Cugat, encabit en el Grup C, es veurà les cares amb el RGC Covadonga, el VP Madrid i el CD Xuvenil Teis. En el Grup D hi és el CV Premià de Dalt Maresme, que disputarà els seus primers encontres contra el Madrid Chamberí, el Dompavolei i el CV Melilla. El Barça CVB, dins el Grup E, competirà contra el CV Sayre CC La Ballena, el Playas de Cartagena i el CV Collado Villalba. L’últim dels equips catalans presents a la competició, el CV Vall d’Hebron, rivalitzarà amb el CV Leganés, l’Euroval CV Sant Joan i el VCV Duero dins el Grup H.

En l’edició de l’any passat, el Barça CVB va fer-se amb el subcampionat després de cedir a la gran final davant l’Arenal Emevé, actual campió en categoria femenina. En l’àmbit masculí, Unicaja Costa de Almería és l’actual defensor del títol aconseguit l’any 2023 després d’una gran temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt