Aurelio Ureña, quart fixatge del Congrés Internacional de Voleibol

Nova confirmació per al Congrés Internacional de Voleibol, que tindrà lloc a principis de setembre a Barcelona. El murcià Aurelio Ureña, llicenciat i doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat de Granada, tornarà un any més a l’esdeveniment de la Federació Catalana de Voleibol com a ponent, el quart confirmat per a l’edició d’aquest pròxim setembre.

Ureña, com a eminència en el món de la formació voleibolística, participa des de fa anys en clínics de formació d’entrenadors i entrenadores de la Federació Catalana de Voleibol. El doctor també té una dilatada experiència com a catedràtic de la Facultat de Ciències de l’Esport de la Universitat de Granada, amb docència en investigació especialitzada en el voleibol des de 1990, i on va ser degà de 2009 a 2016; i també per la seva tasca desenvolupada en l’àmbit esportiu com a entrenador, on destacava com a seleccionador espanyol femení entre 2001 i 2007 o com a instructor de la Federació Internacional des de 2012.

L’any passat, durant la seva ponència en el II Congrés Internacional, Aurelio Ureña va acostar als assistents el model DUAL-CON, aquell amb el que ajuda els entrenadors a estimular el desenvolupament dels esportistes en els seus processos d’iniciació en el voleibol.

En el transcurs de les pròximes setmanes obrirem les inscripcions per poder participar en el III Congrés Internacional de Voleibol on, entre d’altres, podràs gaudir de la ponència d’Aurelio Ureña. Estigues atent i no deixis perdre aquesta oportunitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt