El CEV L’Hospitalet, el CN Sabadell i el CV Barberà, equips de Primera Divisió Infantil femenina

Tres equips han aconseguit plaça per a la Barnadental Primera Divisió Infantil femenina de cara a la temporada vinent. Es tracta del CEV L’Hospitalet, el CN Sabadell i el CV Barberà, que aquest cap de setmana han finalitzat la fase d’ascens/permanència de la categoria amb els millors resultats. La competició s’ha realitzat de forma íntegra al Pavelló 3 de Sabadell.

Arrencava la competició el dissabte pel matí amb els primers partits dels diferents grups participants en l’esdeveniment. El CV Barberà s’imposava al CV Cerdanyola Verd per 3-0 en el primer matx del dia, just abans que el CE Sant Ignasi Negre obtingués el mateix resultat davant el CEVOL Torredembarra.

El torn de la tarda arrancava amb el partit entre el CEV L’Hospitalet i el CV Cerdanyola Verd, que finalitzava amb victòria de l’equip barceloní per 3-0. Tancaven la jornada de dissabte el CN Sabadell i el CEVOL Torredembarra, on l’equip local s’enduia el triomf també per 3-0.

Diumenge era el dia en que es decidia el futur de la competició, amb moltes coses en joc per part de la majoria d’equips. El CEV L’Hospitalet s’imposava per 3-1 al CV Barberà, fent així que el conjunt de l’Hospitalet de Llobregat acabés com a primer classificat del Grup A. Havent guanyat un set en el partit definitiu, el CV Barberà es col·locava com a millor segon classificat, obtenint també una plaça en la Barnadental Primera Divisió Infantil femenina de l’any vinent. En l’altre grup, el CN Sabadell s’imposava per 3-0 al CE Sant Ignasi Negre i finalitzava en primera posició, acompanyant així a CV Barberà i el CEV L’Hospitalet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt