Presentació d’equips del CV Gavà en el seu 15è aniversari

Aquest passat dissabte va tenir lloc la presentació de la temporada 2023-2024 del Club Voleibol Gavà, que també celebra aquest any el seu quinzè aniversari. L’acte, que va comptar amb la presència d’amics, familiars i simpatitzants de l’entitat, va tenir lloc al Pavelló Municipal de Can Tintorer.

El Club Voleibol Gavà va presentar als seus 16 equips, entre els que compta, sobretot, amb equips femenins. Els conjunts que més destaquen són el Sènior femení, que es troba a Primera Divisió Sènior Femenina i el Júnior, que també competeix a Primera Divisió de la seva categoria. La base del conjunt de Gavà cada cop puja amb més força, ja que compta actualment amb fins a 3 equips en categoria aleví.

L’acte de presentació oficial de la temporada també va servir per celebrar els 15 anys de l’entitat esportiva, que ha seguit creixent any rere any des de la seva fundació. Després de la desfilada de tots i cada un dels equips que conformen el CV Gavà, es va realitzar la tradicional fotografia de família, acompanyats de les autoritats a la pista.

A l’acte hi van assistir Jaime Sierra, president del Club Voleibol Gavà; Gemma Badia, alcaldessa de Gavà; Catelijn Kerstens, regidora d’Esports de Gavà, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. La presidenta de l’ens federatiu va dedicar unes paraules al CV Gavà, on destacava que “és un club que he vist néixer i que ha anat creixent a base d’èxits esportius, però sense deixar de banda la base, que és el que més s’ha de cuidar”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt