Primera prova de la Lliga d’Hivern del 2023

El proper cap de setmana, 28 i 29 de gener, torna la competició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Les instal·lacions de l’Eurofitness de la Vall d’Hebron acolliran la que serà la tercera prova del campionat, que també serà l’equador de la competició. Dissabte serà el torn de la categoria absoluta i diumenge jugaran els menors i les parelles mixtes.

Les inscripcions per participar en qualsevol dels formats de competició de la Lliga d’Hivern ja estan obertes i finalitzaran el proper dijous, 26 de gener, a les 12 del migdia. Els participants també han de confirmar dins d’aquest termini la parella amb la que disputaran el torneig a través del formulari específic. Els llistats provisionals es realitzaran i publicaran el dimecres abans de la prova amb els inscrits fins aquell moment.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es va iniciar el passat novembre amb la disputa de la primera prova, i ha tingut una segona parada durant el mes de desembre. Més de 230 parelles, de totes les categories, han participat al llarg d’aquestes dues cites, sent 118 a la de novembre, i 114 a la de desembre. La categoria absoluta, que es disputa dissabte és la de parelles sènior formades per 2 homes o dues dones. Diumenge, hi ha la categoria de parelles mixtes, i també es disputen totes les categories de menors, tant masculines com femenines, des de les sots 16 a les sots 21.

La tercera prova de la lliga d’Hivern marca l’equador de la competició, que finalitza amb la sisena parada al mes d’abril. Així, per davant, queden les proves de febrer i març, abans de finalitzar el campionat. Les campiones absolutes de desembre van ser Sara Segarra i Blanca Seguí, mentre en categoría masculina els campions absoluts van ser Alvaro Viera i Gabriel Gutiérrez, parella espanyola que es prepara al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca. Per la seva banda, Xavi Pérez i Marta Monfort van pujar al més alt del podi en categoría mixta.

Les campiones sots 19 femenines van ser les jugadores de l’AVA Ametlla, Romeu – Sánchez. En categoria sots 17, la millor parella masculina va ser la formada per Carbó – Sendra del Voleiboom, i la femenina Colomines – Sendra, totes dues del club Voleiboom. Pel que fa a la categoria sots 15, l’AVA Ametlla es va endur el triomf amb la parella masculina Capdevila – Sánchez, i Voleiboom ho feia amb la femenina Martín – Gimbert.

INSCRIPCIONS INDIVIDUALS

INSCRIPCIONS PARELLES

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt