Primer curs d’Entrenador Nivell Bàsic de la temporada 2019-2020

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors i amb la col·laboració del Club Voleibol Mataró i l’Ajuntament de Mataró, organitza el primer curs de la temporada 2019/2020 de Tècnic Català de Voleibol Nivell Bàsic. El curs es celebrarà a la capital del Maresme al setembre de 2019. Una oportunitat única de realitzar aquesta formació for de temporada de competició.

Ja s’ha obert el període d’inscripció per aquest curs i el termini finalitza el proper 9 de setembre. Les classes tant presencials com pràctiques es realitzaran els caps de setmana del 14-15 i 21-22 de setembre al Pavelló Euskadi de Mataró. Entre les classes teòriques destaquen les assignatures de planificació, psicologia o reglament, mentre que també hi haurà classes pràctiques de tècnica, tàctica o preparació física, entre d’altres.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic i de Nivell Avançat, que seran definitius una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

Més informació

Inscripció

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top