Bronze de Catalunya al CESA de Vòlei Platja infantil masculí

La Selecció Infantil masculina catalana ha finalitzat en tercera posició el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Vòlei Platja en edat escolar que s’ha celebrat a Ribadesella, Astúries, aquest darrer cap de setmana. La resta de seleccions catalanes, cadets i infantil, masculines i femenines, que han participat al campionat han finalitzat la competició en novena posició.

La selecció infantil masculina de vòlei platja, formada per Hugo Moret i Sergi Graupera, i entrenada per Joan Bagan s’han penjat la medalla de bronze després d’un magnífic campionat. Els més petits de Catalunya van debutar el divendres amb victòria davant la selecció de Castella i Lleó, per 2-0. Mateix resultat que van repetir al partit de la tarda amb la selecció asturiana. I finalitzaven la fase de grups amb una derrota per ajustada, 2-1, amb la Comunitat Valenciana.

La jornada de dissabte a la tarda, un cop classificats pels vuitens de final, també va ser positiva pels jugadors catalans que, a primera ronda, van guanyar a la selecció d’Andalusia per 2-0, i a segona ronda van repetir victòria, aquesta vegada per 2-1, amb la balear. A semifinals van perdre el partit amb els canaris Morales-Rodríguez i en la lluita per pujar al podi van saber reposar-se de la derrota i van derrotar a Melilla en un brillant partit que van tancar amb un 2-0 al marcador.

La resta de seleccions catalanes participants al CESA de Vòlei Platja infantil i cadet van finalitzar la competició en novena posició, després de perdre el partit de primera ronda de dissabte a la tarda. El cadet masculí va caure per la mínima amb Galicia, el cadet femení no va poder superar la selecció valenciana, i les infantils femenines, tot i estar a punt d’endur-se el primer set, van perdre 2-0 amb les Illes Balears.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top