Xavier Peña i Juan Diego García ponents del primer clínic de la temporada

El primer clínic de la temporada 2019-2020 tindrà com a ponents a Juan Diego García i a Xavier Peña i, tot i ser una acció formativa dirigida a entrenadors organitzada per la Federació Catalana de Voleibol, s’emmarcarà dins les jornades de presentació del projecte ‘Dona Esport’ de l’AE Carles Vallbona de Granollers. L’activitat tindrà lloc el proper 4, 5 i 6 d’octubre. Les inscripcions estan obertes i són gratuïtes per als entrenadors membres de l’Escola Catalana de l’Esport.

Tot i que la presentació del projecte ‘Dona Esport’ finançat per la Comunitat Europea s’iniciarà divendres, 4 d’octubre, la primera ponència del clínic del volei català tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre a partir de les 11 hores a l’Hotel Granollers. La formació ‘Voleibol de base: guia per a jugadors físicament preparats’ anirà a càrrec de Xavier Peña, doctor per la UVic-UCC, llicenciat en Educació Física per l’INEFC i màster en Alt Rendiment Esportiu pel COES-UAM.

Diumenge, a partir de les 18 hores, serà el torn de la ponència ‘Planificació i disseny de tasques d’entrenament que anirà a càrrec de Juan Diego García, llicenciat en Educació Física per l’INEF de Granada i entrenador internacional de voleibol de Nivell II per la FIVB. Juan Diego García ha estat entrenador d’equips de Bèlgica, Espanya i Perú, amb els que ha estat Campió de 4 lligues peruanes, 1 plata i 2 bronzes en el campionat sud-americà de clubs amb La universitat San Martín Porres.

Peña és entrenador internacional Nivell III per la FIVB i actualment treballa com a professor del Grau CAFE i del Màster d’Entrenament Esportiu en Etapes de Formació de la UVic-UCC. A més, ha estat entrenador, assistent, preparador físic i consultor en diversos equips i esportista des de 1995, destacant la seva participació al programa ARC de la FCVB. Pel que fa a García, la temporada 2018-2019 García ha estat campió de la lliga Iberdrola, de la Copa i la Supercopa espanyola, amb el Minis Arluy VB Logroño. I aquest estiu ha participat, com entrenador assistent, al Campionat d’Europa absolut femení assolint els vuitens de final.

Les accions formatives es realitzaran entre el Pavelló de Can Bassa, l’Hotel Granollers i l’Institut Carles Vallbona, juntament amb altres ponències com la de ‘Nutrició Esportiva’, la de ‘Psicologia aplicada a l’entrenament esportiu: una síntesi’, o la conferència ‘Coneixes el teu equip? I a tu?’ que completaran les jornades ‘Dona Esport’.

 

INSCRIPCIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top