Arriba la 16a edició del Torneig Internacional de Voleibol de Base ‘Ciutat de Sant Cugat’

El Club Voleibol Sant Cugat organitza aquest cap de setmana el seu 16è Torneig Internacional de Voleibol de Base ‘Ciutat de Sant Cugat – Miquel Martínez’ amb la participació de més de 600 jugadores nacionals i internacionals en categoria sub-14, sub-16 i sub-18. El torneig es disputarà del 19 al 22 de setembre al pavelló de Valldoreix i als pavellons PAV 1, 2 i 3 i el pavelló de la Floresta.

Un total de 48 equips de categoria infantil, cadet i juvenil, es trobaran a Sant Cugat aquest cap de setmana per participar al torneig d’inici de temporada que organitza el club local i que ja ha arribat a la seva setzena edició. Els equips participants són provinents de Catalunya, de la resta d’Espanya i també vinguts de França, Itàlia i Eslovènia.

En categoria juvenil participaran 3 conjunts italians (el Pallavolo Pinerolo, el Volleyball Tor Sapienza i l’Scuola di Pallavolo Anderlini) i el francès Perpignan Roussillon Volley-Ball. D’altra banda, 2 conjunts de França competiran en la categoria cadet: el Sens Olympique i el Volley Gruissan. Finalment, en la categoria infantil l’OK KRIM Ljubljana d’Eslovènia serà l’únic equip de la categoria fora d’Espanya.

D’altra banda, 3 clubs d’Espanya participaran també en aquesta 16a edició: el Getxo Voleibol amb un equip cadet, l’AD Voleibol Rivas amb 2 infantils i 2 cadets i el Club Voleibol Alcobendas serà representat amb un equip infantil i un de cadet. A més, també hi haurà equips de Catalunya com l’AE Carles Vallbona, el CV Vall Hebron, el CV Sant Just, el CV Esplugues, el CEV L’Hospitalet, el CV Barberà, el CV Sabadell i l’Espanyol-Tiana. El DSV CV Sant Cugat, participarà amb un total de 16 equips (5 d’infantils, 5 cadets i 6 juvenils).

L’any passat el club de Sant Cugat va presentar en competició a 17 dels seus equips de categories inferiors i es va proclamar campió infantil del grup or després de guanyar al CV Legionovia de Polònia. També va ser el vencedor de categoria cadet després de guanyar al CV Sant Just i, per últim, va ser sots campió en categoria cadet on va perdre la final amb l’equip de Polònia. En el grup plata, les locals van quedar segones i terceres en categoria infantil i cadet.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top