Seminari de Tecnificació de Voleibol a Lorca

La Real Federación Española de Voleibol organitza el 21 i 22 de setembre el III Seminari de Tecnificació de Voleibol al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca (Múrcia). L’objectiu d’aquestes jornades és informar dels principis bàsics i objectius del Programa 2025, així com explicar i valorar les actuacions dutes a terme durant el 2019. Només hi ha 40 places disponibles dirigides a entrenadors de tecnificació de la RFEVB, de les federacions autonòmiques, entrenadors i clubs interessats i altres persones relacionades amb el món de l’esport.

El seminari estarà dividit en tres grans blocs. El primer tractarà sobre les seleccions nacionals de categories inferiors, el segon sobre els programes de tecnificació i, finalment, en el tercer es parlarà de les competicions nacionals d’edat escolar. La carga lectiva total del seminari serà de 18 hores, repartides entre dissabte al matí i diumenge fins al migdia.

Entre els punts destacats al seminari hi ha la presentació de l’estratègia a seguir per la preparació de les seleccions nacionals de categories inferiors a partir de l’any 2020, així com la presentació de propostes i actuacions del Programa 2025 durant l’any 2020. Els assistents podran participar presentant projectes propis, al debat sobre ‘Vinculació de programes RFEVB – FFAA – Clubs’ o al que tractarà sobre ‘Vinculació d’esportistes i entrenadors’ o bé en el debat final sobre com millorar tècnicament les competicions nacionals.

MÉS INFO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top