Voleiboom estrena instal·lacions fixes de Vòlei Platja a Castelldefels

El club de Vòlei Platja Voleiboom ha estrenat dues pistes fixes de vòlei platja a la Instal·lació Esportiva Municipal Esplai de Castelldefels. Tot i que fa prop d’un mes que les pistes estan en funcionament avui s’ha fet l’acte d’inauguració oficial amb la presència del regidor d’esports de Castelldefels, Nico Cerpa, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Des del mes de febrer Voleiboom gaudeix d’aquesta nova instal·lació situada al costat del Canal Olímpic, i on ja hi ha grups d’entrenament totes les tardes i aquesta Setmana Santa s’hi celebra un campus de vòlei platja per a menors amb les 20 places disponibles ocupades. L’objectiu del club, dirigit per Jordi Serra, és seguir augmentant les possibilitats de practica del vòlei platja i poder oferir una formació continuada, com a club, a participants de totes les edats.

El campus de Setmana Santa està dirigit a menors d’entre 8 i 16 anys, que realitzen pràctica multiesportiva, enfocada sobretot al vòlei platja, durant els matins. La majoria dels inscrits formen part dels més de 40 menors que formen part de l’entitat, 16 d’ells de menys de 13 anys que s’inicien directament en aquest esport sense passar per la pista.

La Instal·lació Esportiva Municipal Esplai, gestionada per l’Ajuntament de Castelldefels, va construir aquestes dues pistes com a primera reforma d’aquest espai esportiu que està pendent d’altres obres de millora amb la intenció de tornar a obrir en un parell de mesos. L’Esplai compta amb diversos frontons, pistes de pàdel i de tennis, a part de les dues pistes de vòlei platja, ja en funcionament.

Una demostració més, després de l’èxit de les pistes de la Vall d’Hebron, del creixement de practicants que està tenint el vòlei platja i la necessitat de tenir instal·lacions fora de la platja per a practicar-lo més enllà que de manera lúdica.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top