CN Sabadell, CV Roquetes i CV Sant Cugat classificats pel play off d’ascens a Superlliga 2

Quatre equips catalans han assolit la classificació matemàtica al play off d’ascens a Superlliga 2, a falta de disputar una jornada, pel que podrien militar la propera temporada a la categoria de plata del voleibol espanyol. En el cas del CN Sabadell, tant l’equip femení com el masculí, ocupen actualment la primera posició a la classificació del grup B de Primera Nacional, mentre que el CV Roquetes i el CV Sant Cugat, estan en segona posició.

L’equip masculí del CN Sabadell lidera la classificació en solitari, a falta de l’última jornada, amb 59 punts i 20 victòries, 19 d’elles per la màxima, i només una derrota. Aquest cap de setmana viatja a Tenerife per enfrontar-se al Cisneros Alter VB, vuitè classificat amb qui tancarà una temporada brillant. L’equip femení, també lidera la classificació amb 52 punts, gràcies a les 19 victòries, 14 d’elles de tres punts, i només dues derrotes. Però el seu màxim perseguidor, el DSV CV Sant Cugat, amb 52 punts, podria arravatar aquest lideratge. La primera posició es decidirà amb el resultat dels respectius partits d’aquest cap de setmana.

Les sabadellenques juguen a casa del Barça CVB, setè classificat. Un partit que van perdre per 3-0 quan les d’Hugo Gotuzzo van jugar com a locals el passat mes de desembre. D’altra banda, les santcugatenques viatjaran a Mallorca per enfrontar-se al CVS U Energía Sóller, sisè classificat, amb 36 punts. En aquest cas, el DSV CV Sant Cugat va guanyar el partit d’anada, que van disputar com a locals, per 3-1. Unes xifres que deixen molt oberta la classificació final.

Per últim, el CV Roquetes també ha assolit plaça pel play off d’ascens a la Superlliga 2 després de classificar-se matemàticament en segona posició del grup B a falta de l’última jornada. Els roquetencs sumen 53 punts, amb 18 victòries, 16 de tres punts, i 3 derrotes. Aquesta última jornada juguen com a locals i reben al seu perseguidor, el Rodi Motor Balàfia Lleida, que amb 42 punts no té opcions d’accés al play off.

Les fases d’ascens encara no tenen seu organitzadora però es celebraran del 23 al 25 d’abril, tant la masculina com la femenina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top