Voleiboom , el vòlei platja arriba a Castelldefels

El proper cap de setmana 1 i 2 de maig es celebrarà a Castelldefels la primera prova de vòlei platja Voleiboom. Aquesta s’organitza després del conveni de col·laboració establert entre el Vòlei Platja Voleiboom i la Federació Catalana de Voleibol i, per tant, serà puntuable pel rànquing català.

El campionat, que es disputarà en dues jornades, acollirà dissabte la competició masculina, tant de categoria pro com amateur; i diumenge la femenina, també amb les dues categories. A la categoria pro hi podran accedir un màxim de 12 parelles per gènere, que es decidiran segons el rànquing català, i la resta entraran directament a la categoria amateur, amb un màxim de 60 parelles. Diumenge, a més, també hi ha haurà competició de menors (sub-19 i sub-17), no puntuable pel circuit de menors de la FCVb.

Les inscripcions al torneig es podran realitzar a partir de demà, i com a màxim fins al proper dimecres 28 d’abril, a la pàgina web de Voleiboom (voleiboom.com) o a través del mail inscripciones@voleiboom.com, també trobareu més informació a les xarxes socials de l’entitat. Per participar en aquesta prova serà un requisit imprescindible haver tramitat en temps i forma la llicència federativa de vòlei platja de la temporada 20/21 o posseir la llicència de la RFEVB amb la pertinent assegurança d’accident esportiu.

Serà imprescindible per a tots els participants seguir els protocols COVID-19 establerts per la Federació Catalana de Voleibol, així com els específics de la competició.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top