Mireia Carreño, coach referee a la Continental Cup de vòlei platja

 

L’àrbitre catalana Mireia Carreño ha estat designada com a coach referee de la propera Copa Continental, que organitza la Confederació Europea de Voleibol (CEV), i que es disputarà a Baden, Àustria.

La catalana serà la delegada arbitral de la CEV a la fase 2 del grup C, de categoria masculina i femenina, que es juga del 6 al 9 de maig a la ciutat alemanya. Com a cap d’àrbitres supervisarà els partits i realitzarà l’informe dels col·legiats participants al final de la competició.

Carreño ha estat la primera àrbitre dona internacional de Vòlei Platja a tot l’estat, olímpica en la disciplina de Vòlei Platja als Jocs Olímpics d’Atlanta 1996, i és àrbitre nacional de pista. Va esdevenir delegada arbitral de la Confederació Europea de Voleibol el 2013 i, des de llavors, ha anat acumulant designacions com a supervisora.

La barcelonina ha participat en les proves internacionals i nacionals més importants d’aquesta disciplina i té el privilegi de tenir llicència número 2 d’arbitratge de vòlei platja a Espanya. A Catalunya, és una de les col·legiades habituals tant de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, com del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top