Voleiboom corona als últims Campions de Catalunya de la temporada d’estiu de vòlei platja

Aquest darrer cap de setmana Voleiboom ha celebrat a la platja de Castelldefels (Carita Morena) l’últim torneig homologat i puntuable de l’estiu de vòlei platja. Una competició on ha destacat l’equip Torrelles New Generation que s’ha coronat com el primer Campió de Catalunya de Vòlei Platja 4×4 mixta. A més, també s’han acollit altres categories i modalitats amb un total de 200 participants que han disputat la competició entre dissabte i diumenge.

La categoria 4×4 mixta or, que es va disputar dissabte, va ser la que va coronar als flamants campions de Catalunya després que guanyessin a la final a l’equip Edu y los Psiquis. Mentre que al tercer calaix del podi hi va pujar l’equip Badaboom. També hi va haver podi per la categoria 4×4 mixta plata, on CSC, los 4 fantásticos y Po-Pa-To-Pa, van ser els tres equips que van pujar al podi.

També durant la jornada de dissabte es va disputar la competició 2×2 amateur masculina i femenina. En categoria femenina la parella guanyadora va ser la formada per Santamaria – González, mentre que en segona i tercera posició van quedar Enguix – Bolo i Ruiz – Kanezavo, respectivament. En categoria masculina, que es va dividir en or y plata, els campions absoluts van ser Perez – Estalella, que van guanyar a la final als germans Barrull. El bronze va ser per la parella Zerillo – Merran.

Diumenge va ser el torn de les competicions de menors i també de les mixtes. Durant el matí de diumenge els més petits van poder gaudir d’una jornada de vòlei platja pensada especialment per a ells i que també va tenir els seus campions. En categoria femenina el calaix més alt del podi va ser per Colomina – Colomina, la segona posició per Bericat – Sendra, i la tercera per Ventanyol – Neglia. L’or, plaja i bronze de la categoria masculina de menors va ser per Suarez – Maseras, Cabo – Sendra i Erikson – Brauigam, respectivament. Voleiboom també va acollir un 2×2 unisex sub-12 que va tenir els seus campions, que en aquest cas van ser els integrants de la parella Bermúdez – Gilbert. La plata va ser per Mulfinger – Martín i el bronze per Heredia – Mercader.

Finalment, durant la jornada de diumenge també es van conèixer els guanyadors de les categories 2×2 mixtes on els flamants campions van ser els components de la parella Guzman – Ahumada. El segon calaix del podi el van ocupar Zerillo – Lobo i, el tercer, Rombola – Pieraccini. A part, també es va disputar la categoria amateur amb campions d’or i de plata.