Coneixem els campions de les Lligues Catalanes

El CV Sant Pere i Sant Pau, el DSV CV Sant Cugat, el CV Llars Mundet i el CVB Barcelona són els quatre equips catalans que han aconseguit el primer títol de la temporada guanyant la Lliga Catalana, de Superlliga i de Divisió d’Honor, respectivament. La competició s’ha disputat en dos caps de setmana amb la participació de 27 equips catalans de competició estatal.

El CN Sabadell va acollir la fase final de la Lliga Catalana de Superlliga Masculina que va acabar guanyant el CV Sant Pere i Sant Pau després d’una emocionant final, que es va resoldre al cinquè set, contra el Barça Voleibol. Els cooperativistes van guanyar a la semifinal del CEVOL Torredembarra, mentre els blaugrana també es desfeien per la màxima de l’equip local, el CN Sabadell.

La final de la Lliga Catalana de Superlliga Femenina es va disputar al Pavelló de Valldoreix on el DSV CV Sant Cugat es va endur el títol després de guanyar al CV Esplugues per 3-0 a la semifinal i al Barça CVB, també per 3-0 a la final de la competició. Les blaugrana van aconseguir arribar a la final després de vèncer, per la màxima, al Voleibol Sant Just a semis.

El Voleibol Mundet ha aconseguit el títol disputant com a local la final de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor Masculina. L’equip del Carmel va disputar una fase impecable guanyant per 3-0 al Frankfurt Arenys a semifinals i també per 3-0 al Rodi Motor Balafia Volei Lleida per la màxima. Per la seva banda, els lleidatans arribaven a la final després d’una victòria clara amb l’AE Manresa.

Finalment, el Barça CVB va ser l’equip campió de la Lliga Catalana de Divisó d’Honor femenina. Les blaugrana no van tenir rival a la fase final i van guanyar per 3-0 tant la semifinal, amb el CV Sant Boi, com la final amb el MCR Premià de Dalt Maresme, que van patir fins al cinquè set a semifinals per guanyar al CH Bordils.

Després d’aquesta posada a punt amb la Lliga Catalana els equips catalans de competició estatal iniciaran les seves respectives competicions. Els primers equips en posar-se en marxa seran el DSV CV Sant Cugat i el Barça CVB de la Lliga Iberdrola, que comença aquest proper cap de setmana. Les santcugatenques viatgen a Madrid per jugar dissabte amb el Leganés, mentre les blaugrana rebran al CV Sayre CC La Ballena, diumenge. El següent cap de setmana, 9 i 10 d’octubre, s’activaran la resta d’equips de Superlliga 2 i Primera Nacional, tant femenins com masculins.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top