Visita institucional al nou club CV Cometa Bellvei

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va dur a terme ahir a la tarda una visita institucional al club de nova creació CV Cometa Bellvei. Acompanyada del Gerent Esportiu de l’ens federatiu català, Oscar Novillo, i del Director Tècnic, Roberto Pozzato, va visitar el club tarragoní a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu de Bellvei del Penedès.

El president del club tarragoní, Eino Nylund, juntament amb la resta de membres de la Junta Directiva del nou club tarragoní federat, i el Regidor d’Esports de la petita localitat de Bellveí, Gerard Colet, van acompanyar en una visita guiada per les instal·lacions esportives del municipi als membres de l’ens federatiu català.

Absents en la reunió de clubs de nova creació convocada el passat 14 d’octubre a la seu central de la Federació Catalana de Voleibol, des de la mateixa es va donar trasllat als clubs nouvinguts a la FCVb els diferents serveis en quant a agents econòmics i ajuts en forma de material esportiu, que des de la mateixa s’ofereixen als ja més de 90 clubs federats amb els que conta per aquesta campanya l’organisme català.

La intenció des de presidència i gerència de l’ens federatiu català era la de conèixer de més a prop els nous clubs, presentar i oferir els serveis que des de la FCVb s’ofereix als clubs federats, així com poder conèixer de primera mà les primeres inquietuds i projectes de futur de les noves entitats del voleibol català, i ajudar-los en l’assessorament i creixement mutu del nostre esport arreu de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt