Visita institucional al Club Voleibol Olot

Dimecres al vespre la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, acompanyada del Gerent Esportiu, Oscar Novillo, i del responsable de Promoció, Carlos García, va desplaçar-se fins a Olot per a visitar al Club Voleibol Olot.

En la visitat institucional van estar acompanyats en tot moment pel president del club, Josep Colldecarrera, i del Coordinador Esportiu del cub olotí, Miquel Roca. En la reunió de treball entre totes dues bandes es van presentar les problemàtiques especifiques existents per part del club de la Garrotxa, fent especial menció als desplaçaments setmanals dels seus vuit equips federats enguany.

Des de la representació federativa es va presentar al club olotí les noves ajudes al voleibol masculí que s’instauraran des d’aquesta campanya, així com el programa per activar les lligues escolars de voleibol. Pel que fa a les propostes del Club Voleibol Olot va destacar la de incorporar de nou les seleccions provincials catalanes de voleibol, proposta que podria començar a gestar-se aquesta mateixa temporada.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top