En marxa la segona edició de la Lliga Aleví amb 16 equips participants

Des d’aquest cap de setmana els més petits del voleibol federat ja gaudeixen de la pilota Wilson amb l’inici de la segona edició de la Lliga Aleví mixte federada. Fins a 16 equips hi participaran enguany en una competició que estarà dividida en la seva primera fase en dos grups de vuit equips cadascun, i que dobla la participació respecte la primera edició on hi van acabar la temporada un total de vuit equips.

Amb un reglament adaptat al “Mini-Vòlei” els partits es disputen a quatre sets de 21 punts, jugant-se en cada partit sempre els quatre parcials, amb el sistema d’acció punt, en cas d’empat a dos sets es diputa un cinquè set, sempre al millor de 21 punts.

Cada equip suma un punt en cas d’aconseguir un set en els partits disputats, d’una competició que ha vist aquest cap de setmana la llum amb CV Gavà i CVB Barça, vencedors dels primers partits de campionat per 4-0 i líders del Grup 1, i Club Volei Olot i CV Premià de Dalt, també triomfadors en els quatre sets disputats dels seus respectius partits i líders, en aquest cas, del Grup 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top