Visita de la presidenta de la Federació al Vòlei Sant Celoni

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha visitat aquest cap de setmana al Vòlei Sant Celoni. Una trobada informal pactada de temps amb la presidenta de l’entitat, Lauren Bader, per comentar la situació actual de l’entitat i el voleibol.

Entre d’altres, Zamora va aprofitar la visita per fer entrega al club vallesà de la copa de campiones de Tercera Divisió Juvenil femenina a les jugadores locals, que no van poder assistir a la Festa del Volei del passat mes d’octubre. L’equip, es va proclamar campió de Tercera la temporada passada, fita amb la qual va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió que disputen actualment.

A falta de quatre jornades per acabar la primera volta, les jugadores cadets i juvenils de Sant Celoni estan patint l’aclimatament en aquesta nova categoria. Inscrites en el grup 1, ocupen tant en cadet com en juvenil l’última posició, sense cap victòria. Un cop passada aquesta primera fase, la nova distribució de grups permetrà a les vallesanes enfrontar-se amb equips d’un nivell similar.

Situació a Segona Divisió Juvenil/Cadet femenina

Ja s’han disputat 10 jornades d’aquesta categoria i la distribució dels grups per la segona volta comencen a deixar-se entreveure. Al grup 1, on trobem al Sant Celoni, les primeres places estan ocupades a categoria juvenil pels equips del Maresme: Mataró, Arenys i Vilassar. Mentre que a categoria cadet, la tercera posició passa a mans del AE Carles Vallbona. Al grup 2, on es troben els equips del Baix Llobregat, lideren la classificació el CVB Barça Blau, seguides per l’Esplugues B i el Viladecans Unilever B. A cadet, en canvi, la primera posició és pel Sant Cugat Negre, i les segueixen d’aprop el CVB Barça Blau i l’Esplugues B.

Al grup 3, les primeres posicions de categoria juvenil són per Sant Pere i Sant Pau, Vilafranca Verd i Salou. Mentre que a cadet, entra en tercera posició el CECELL, després de les primeres places del Salou i el Sant Pere i Sant Pau. Finalment, al grup 4, amb equips de la comarca de Barcelona, trobem a les posicions més altes de la taula de categoria juvenil al Vall d’Hebron Groc, al Vòlei Sant Fruitós i al Sant Cugat Vermell. Ben diferent de les primeres places de categoria cadet, ocupades pel Sant Cugat Vermell en primera posició, però seguit de l’Institut Montserrat i del CVB Barça.

Pel que fa a la classificació conjunta, que es la que dona accés als grups d’ascens i permanència, el grup 1 l’encapçala el CV Mataró, el grup 2 el CVB Barcelona, el grup 3 el Sant Pere i Sant Pau, i el 4 DSC CV Sant Cugat.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top