Vilanova i la Geltrú, segona estació de l´Open FCVb!

Els dies 27 i 28 de maig se celebra a Vilanova i la Geltrú la segona prova de l’Open FCVb de vòlei platja i del Vichy Catalan Volei Tour. La capital de la comarca del Garraf acull així, per segon any consecutiu, una de les proves del Campionat de Catalunya, que es disputarà a la platja de Ribes Roges.

 La fletxa verda indica la situació de l’estació de Vilanova i la Geltrú, mentre que la blava assenyala la localització de l’Espai Far. Plànol © OpenStreetMap.org

 

Esport i cultura pel mateix preu: entrades gratuïtes per als inscrits!

Els participants de l’Open FCVb i del Vichy Catalan Volei Tour poden optar a una de les quinze entrades que, amb el suport de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, tenen a la seva disposició per conèixer l’Espai Far! Només cal enviar un mail a fporta@fcvolei.cat fins dijous 25 de maig, el mateix dia del tancament de les inscripcions a la prova de Vilanova.

L’amplíssima oferta cultural de la ciutat es pot consultar tant en aquest enllaç com a l’oficina de turisme situada al passeig entre el port i la platja de Ribes Roges: www.vilanovaturisme.cat/ca/ciutat/Que-Fer

Els interessats a combinar la pràctica de l’esport amb la descoberta de Vilanova en un cap de setmana de desconexió, trobaran en aquest enllaç informació sobre tot tipus d’allotjament a la ciutat: www.vilanovaturisme.cat/ca/ciutat/On-Dormir.

 L’Espai Far, inaugurat l’estiu del 2016, està situat a l’emblemàtic Far de sant Cristòfol. Foto © Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Com arribar a Vilanova i la Geltrú

Situada a mig camí entre Barcelona i Tarragona, a Vilanova s’hi pot arribar per les autopistes C32 i AP-7, en aquest cas per Vilafranca del Penedès, i per la carretera de les costes del Garraf. Pel que fa al tren, hi connecten la línia R2 Sud de Rodalíes des de Barcelona i les línies Ca1 i Ca3 des de Tarragona.

 

Tota la informació sobre el Campionat de Catalunya de vòlei platja es troba en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalan2017. Pel que fa a les inscripcions, tant al l’Open FCVb com al Vichy Catalan Volei Tour, es poden fer online des de http://voleiplatja.fcvolei.cat/.

 

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top