Granollers acull el Campionat d’Espanya Infantil Femení

A partir de dimecres, Granollers serà seu del Campionat d’Espanya de Voleibol Infantil Femení, que es disputarà entre els pavellons de Can Bassa i el Pavelló Municipal, fins al 21 de maig. Un total de 24 equips, provinents de tota Espanya, buscaran alçar-se amb el títol estatal de la categoria en un campionat organitzat conjuntament entre el club local, l’AE Carles Vallbona, la Federació Catalana de Voleibol i la Real Federación Espanyola de Voleibol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers.

Catalunya tindrà doble representació en aquest campionat amb la presència de l’infantil de l’AE Carles Vallbona com a entitat organitzadora i amb l’infantil del DSV CV Sant Cugat, classificat com a campió de Catalunya. Les granollerines han quedat enquadrades en el grup A, on es trobaran amb el Licen Grupo Gefiscal, d’Extremadura; el Calasancias La Coruña, de Galicia; i el Costa del Voley, d’Andalusia. Les de Sant Cugat, al grup D, es trobaran amb el Tomares Aljarafe XXI, d’Andalusia; l’Aljafería Infantil, d’Aragó; i el Volei Grau Castelló, de la Comunitat Valenciana.

Les primeres a debutar seran les de Sant Cugat. Serà dimecres, 17 de maig, a les 9 del matí al pavelló Can Bassa, amb el Tomares Aljarafe XXI. D’altra banda, les locals ho faran també dimecres però, a les 12 del migdia, amb el Licen Grupo Gefiscal. Per seguir optant al títol, els equips hauran de buscar classificar-se entre els dos millors de cada grup.

El RGC Covadonga, vigent campió de l’estatal, buscarà revalidar el títol aconseguit l’any passat a Sant Cugat, on es va celebrar el Campionat d’Espanya Infantil Femení. Dimecres i dijous hi haurà les fases prèvies, divendres es jugaran els quarts de final per un costat i la classificació de les darreres posicions, per l’altra. Dissabte a la tarda tindran lloc les semifinals, a les 18:30 hores, mentre que la gran final tindrà lloc diumenge, 21 de maig, a les 12:00 hores al pavelló de Can Bassa.

BUTLLETÍ CEIF GRANOLLERS

PÀGINA WEB

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top