Fase final de la Segona Divisió Juvenil Femenina

Aquest cap de setmana es disputa la Fase Final del Campionat de Catalunya de Segona Divisió Juvenil Femenina al pavelló de la Blume, d’on sortirà el campió de Catalunya de la categoria. Un triomf que no té res a veure amb els ascensos i descensos de la categoria que es fan en tira amb al competició cadet i que va finalitzar el passat cap de setmana.

En total seran sis els equips que disputin la fase final, els tres primers classificats de cada una de la fases d’ascens de la categoria. Per un costat, al grup A s’han classificat el CVB Barça Grana, en primera posició, el CVB Barça Blau en segona, i el CV Mataró en tercera. Al grup B s’han classificat el CV Salou, el CV Esplugues B i el DSV Sant Cugat Vermell.

Dissabte al matí es disputaran els quarts de final on s’enfrontaran, a partir de les 11 del matí, el CV Esplugues B amb el CV Mataró i el CV Barça Grana amb el DSV CV Sant Cugat Vermell. Els guanyadors d’aquest partit disputaran per la tarda la semifinal amb el CVB Barça Blau i el CV Salou. La gran final, que donarà a conèixer el campió de Catalunya, es disputarà diumenge a les 12:30 del migdia.

Ascensos i descensos juvenil/cadet

A banda de conèixer el Campió de Catalunya a la Fase Final, ja es coneixen els equips que per classificació juvenil/cadet han obtingut l’ascens i també els que baixaran a tercera. Han obtingut l’ascens a primera divisió juvenil femenina el CV Mataró i el CV Sant Pere i Sant Pau, del grup A. Mentre que del grup B ho han fet el CV Salou i el CV Arenys.

Pel que fa als descensos, està confirmat que els equips juvenils i cadets del CE Claver, Vòlei Sant Martí, Vòlei Sant Celoni i Club Esportiu Eduvòlei Ametlla, jugaran la propera temporada a tercera divisió juvenil/cadet femenina.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top