Victòria del CVB Barça que li permet situar-se en tercera posició de Superlliga-1 femenina

Segona victòria consecutiva del CVB Barça a Superlliga-1 femenina, després de l’assolida fa set dies a Canàries. Les de Marta Gens s’enfrontaven a un altre equip canari, el CV ACE Gran Canaria 2014, i més enllà de voler seguir aconseguint victòries, tenien ganes de fer un bon joc davant la seva afició després de l’agre regust que havia deixat la presentació de l’equip contra el UCAM Voley Murcia en la primera jornada.

Les catalanes van fer un bon partit i van sumar la segona victòria en lliga que les situa en tercera posició en les tres jornades que es porten de competició. L’oposada catalana Nerea Sánchez va tornar a estar molt encertada en atac (14 punts) i en servei amb cinc punts, ben acompanyada per un sòlid bloqueig on va destacar Camila Maldonado, afiançada en la titular de l’equip  blaugrana la jugadora formada els dos darrers anys al programa ARC.

Ara l’equip blaugrana ja prepara el llarg desplaçament a Monforte de Lemos, Galícia, on l’espera l’AD.A Pinguela, un equip ple de jugadores foranies en una pista on ja l’any passat les de Marta Gens van haver de treballar molt dur per poder puntuar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top