Segona reunió amb les delegacions, aquesta vegada a Girona

La seu de la Federació Territorial de Girona va ser escenari dijous passat de la segona de les reunions de l’ens federatiu català amb les tres delegacions catalanes. La Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, juntament amb el Vicepresident Esportiu, Roberto Pozzato, i el responsable del Departament de Promoció, Carlos García, es van desplaçar cap a terres gironines per a reunir-se amb els clubs de la zona.

La reunió va comptar amb una amplia majoria dels clubs federats de Girona, amb només dues absències, els quals van poder escoltar de presidència les activitats que s’han portat fent els darrers anys i les possibles activitats a desenvolupar en aquesta nova temporada que tot just s’inicia.

Altres temes com la promoció a les escoles de Girona, la tecnificació de jugadors/es o entrenadors, així com el material didàctic de que disposa la FCVb, varen ser també presentats i explicats als clubs gironins, així com el nou programa que s’engegarà en breu d’assessorament a clubs per part de l’Àrea Tècnica de l’ens federatiu català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt