Valuós triomf del CVB Barça a Madrid per assegurar la permanència a Superlliga 1 femenina

Victòria important diumenge al migdia a Madrid del CVB Barça el conjunt dirigit per Xavier Perales va completar un sensacional partit en què va cimentar la victòria des del treball defensiu, davant el VP Madrid per un contundent 0-3.

El partit va arrencar marcat pels nervis propis de la responsabilitat de tots dos conjunts. El CVB Barça semblava més entonat, però unes madrilenyes disposades a lluitar mantenien el primer set igualat. Va ser sense cap dubte, el gran treball en defensa i els bloquejos decisius de les catalanes les que van desequilibrar la balança del costat blaugrana en la definició del primer parcial.

Bona actitud defensiva, i el gran treball en bloqueig de les catalanes, van tornar a marcar el desenvolupament del segon set, en que VP Madrid cedia de nou, desesperat davant l’efectivitat defensiva de les barcelonines que frustraven els intents locals d’anotar. Problemes que no afectaven al conjunt blaugrana, que trobava en les ales, Nerea Sánchez i Sofia Muller els estilets perfectes per finalitzar l’atac. VP Madrid, perdut en errors propis i desesperació va acabar cedint per una gran diferència.

En la tercera mànega, VP Madrid va sortir disposat a lluitar de nou, amb molta més intensitat que en parcials anteriors, arribant a vèncer 12-9. El CVB Barça reaccionaria per arribar a situar-se en el reinici amb 13-13. Un parcial de 14-1 marcaria definitivament el set i els tres punts per a les catalanes, que amb la quarta victòria de la temporada s’allunyen definitivament de la última plaça de la competició que significa per qui la ocupa el descens de categoria.

Dissabte, el CVB Barça rep a les 16:30 hores al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord a un enratjat Feel Volley Alcobendas, qui ve de derrotar al segon classificat, CV Figaro Peluqueros Haris Tenerife.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top