V Trobada Nacional de Veterans a Madrid

El cap de setmana del 24 i 25 de juny tindrà lloc a Madrid la V Trobada Nacional de Veterans organitzada per la Real Federación Espanyola de Voleibol. Una oportunitat única pels amants del voleibol més veterans de reunir-se i disputar el seu propi campionat.

Les inscripcions per participar a la V Trobada Nacional de Veterans estan obertes i el termini finalitza el proper 12 de juny. El torneig compta amb categoria masculina i femenina, i dins d’aquesta divisió hi ha les categories per majors de 35 anys i la de majors de 45 anys. A més, també existeix la categoria Open Mixta, pels majors de 31 anys. Tot i que la normativa també accepta algun tipus d’excepció pel que fa a l’edat.

Es poden inscriure un màxim de 12 equips per categoria i aquests poden venir de qualsevol club, però no és necessari estar afiliat a la RFEVB o a la federació territorial ni és necessària la tramitació de llicència federativa. Cada equip podrà inscriure un màxim de 14 jugadors, 3 entrenadors i fins a 4 auxiliars, i la quota d’inscripció inclou l’assegurança mèdica d’accidents esportius.

El Polideportivo Municipal Entrevías de Madrid es convertirà, el 24 i 25 de juny, en el centre neuràlgic del voleibol de veterans d’Espanya un any més. Les passades edicions han posat de manifest l’èxit de participació d’aquest esdeveniment que, amb equips arribats de tot arreu, demostren que la pràctica d’aquest esport no té edat.

 

NORMATIVA 

INSCRIPCIÓ 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top