Un nou èxit de participació en la dissetena edició del Voleiboom

El cap de setmana del 16 i 17 de juliol, un any més dins el marc de “Les Festes del Mar” de l’Ajuntament de Castelldefels, es va realitzar una nova edició del Voleiboom, ni més ni menys que la dissetena edició d’un torneig de vòlei platja que ja s’ha convertit en un referent a tot l’Estat.

Aquest any el Voleiboom ha constat d’un total de 8 categories de joc repartides en:

– 2×2 PROFESSIONAL, en col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol, on les parelles masculina i femenina s’han classificat per al Campionat d’Espanya a Màlaga (Fuengirola). La participació d’aquesta modalitat ha estat molt elevada i han pogut gaudir de dos dies d’autèntic vòlei platja sota el sol de Castelldefels.

– A la modalitat del 4×4, la categoria origen del torneig, tant masculina com femenina i la més popular del Voleiboom ha estat una de les més internacionals, participant equips de França, Alemanya, Itàlia i de la resta d’Espanya, comptant amb gent de Madrid, Saragossa, País Basc, Andalusia i un llarg etc …

– Tanmateix van comptar amb un auge enorme de participació en les categories 2×2 AMATEUR: masculí, femení i mixt.

En total més de 500 jugadors / es, repartits en 32 pistes de joc amb pista central i grades, que situen Voleiboom entre un dels millors tornejos de vòlei platja a Espanya.

La Sorpresa d’aquest any ha estat la presència en aquesta modalitat de competició (4×4 masculina) de l’actual Campió del Món sub-21 Arthur Lanci (Brasil), que ha resultat campió del Voleiboom Jarana Tour 16 juntament amb Daniel Lazzari, Mauri Geminiano i Alan Cabtree.

També, el 4×4 va comptar amb la presència de l’humorista David Guapo, un assidu al Voleiboom anys anteriors i que ha pogut combinar aquest any per poder assistir-hi de nou, arribant a la final de la seva categoria 4×4 popular i jugant la gran final a la pista central.

En el nivell de joc (4×4 femení) la victòria va ser per a l’equip “Les Piki Pikis” combinat de jugadores de diversos equips catalans: Núria Comí (Arenys), Mireia Orozco (CVB Barça), Marta Galceran (CV Sant Cugat) i Meche Arends (CV Premià), qui destaca per la seva tercera victòria consecutiva a Voleiboom amb diversos equips.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top