La selecció catalana viatja fins a Tenerife per la disputa del Campionat d’Espanya Sub’19

La delegació catalana de Vòlei Platja Sub’19 ha pres viatge aquest migdia cap a terres tinerfenyes on des de demà afrontaran el Campionat d’Espanya en categoria Sub’19 de Vòlei Platja.

Les dues seleccions arriben a la cita amb la maleta plena d’il·lusió, ganes i treball acumulat per tal de gaudir de l’experiència, i per què no, lluitar pel més alt en cadascuna de les categories de joc.

La selecció femenina catalana que dirigeix Rosiane Sanches es presenta a l’estatal sub’19 de seleccions amb dos equips disposats a estar entre els millors del torneig. Així, les campiones de Catalunya Olga Piña i Esther Pruna i les de club, Sara Bisbe i Andrea Bové, seran les representants catalanes que debutaran demà a la platja de Los Cristianos de Santa Cruz de Tenerife. Els dos equips han quedat enquadrats en grups diferents en la primera fase de campionat, disputant demà totes dues parelles dos partits d’aquesta primera fase de grups. Piña-Pruna tindran com a primers rivals a València pel matí i al País Basc per la tarda, mentre que Bisbe-Bové jugaran el seu primer partit davant Madrid 2 al migdia, tancant la primera jornada de campionat a la tarda contra el també equip 2 de l’amfitrió Canàries.

Héctor García i Eric Estalella seran la parella masculina que representi Catalunya en aquesta Campionat d’Espanya sub’19. Amb experiència en campionats estatals de pista, els dirigits pel seleccionador català Sergi Bosch, debuten en competició demà al matí enfrontant-se al migdia a la parella representant del País Basc. Els catalans tancaran la primera jornada de competició medint-se a la tarda a la parella d’Aragó.

A les xarxes socials estarem atents a l’actuació dels nostres representants a Santa Cruz de Tenerife amb informació puntual a twitter (@voleicatala).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top