Un any d´èxit del vòlei platja a les instal·lacions fixes de la Federació Catalana de Voleibol

Més de 200 persones entrenen setmanalment a vòlei platja a les instal·lacions fixes que la Federació Catalana de Voleibol té al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron

El passat 29 de setembre va fer un any que es van estrenar les pistes de vòlei platja de la Vall d’Hebron amb la celebració del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Poc després es van iniciar els entrenaments de la Federació Catalana de Voleibol. Avui, més de 200 persones entrenen a vòlei platja setmanalment en aquesta instal·lació gestionada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Els primers entrenaments es van començar a dur a terme a principis de novembre del 2019, donant sortida a més de 100 peticions d’ús. Actualment, la Federació Catalana de Voleibol dona cabuda setmanalment i gràcies a les 7 pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron a una mitjana de 180 persones. A més, també hi ha espais reservats per a clubs, amb 12 grups més d’entrenament, el que fa que hi hagi un total de 49 grups en funcionament en aquest moment.

La Federació Catalana de Voleibol té entrenaments des de nivell inicial fins al de competició, que poden entrenar tant en torns de matí com, principalment, de tarda amb 4 entrenadors de vòlei platja titulats i una dilatada experiència, com és el cas de Conrad Rovira, tècnic de l’ens federatiu i coordinador i entrenador a les activitats de la instal·lació.

Per poder entrenar al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron es pot fer formant part d’un grup ja establert per part de la Federació Catalana de Voleibol o bé llogant un espai per a un grup propi. En tots dos casos la sol·licitud s’ha de fer a través del formulari existent a la pàgina web de la federació i per als grups de la Federació Catalana de Voleibol és imprescindible la tramitació de llicència de vòlei platja de la temporada en curs.

Tot i la recent aturada de les competicions per part del PROCICAT, com a la resta de clubs i instal·lacions esportives es poden continuar realitzant entrenaments. En el cas de les pistes de vòlei platja de la Vall d’Hebron l’activitat dirigida seguirà en marxa seguint totes les normatives i protocols d’higiene i seguretat per garantir la salut de tots els practicants, així com minimitzar al màxim el risc de contagi i expansió de la COVID-19, com s’ha fet fins ara.

 

MÉS INFORMACIÓ PER ENTRENAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top