David Fernández torna a la Champions League

Les competicions internacionals es van aturar al mes de març, però s’han pogut reiniciar i, per tant, també les designacions arbitrals. En aquest sentit, l’àrbitre català, David Fernández, ha estat designat per a participar en dos partits de la segona ronda de la Champions League masculina, que tindran lloc aquesta setmana a la ciutat Suïssa, d’Amriswil.

Fernández participarà demà mateix, com a primer àrbitre, en el partit que donarà el tret de sortida a la segona ronda del grup H i que enfrontarà l’equip local, Lindaren Volley, amb el Dinamo de Moscou. El partit es disputarà aquest dimarts a les 19 hores al Sporthalle Tellenfeld, d’Amriswil.

La segona participació del català serà dijous en el mateix escenari. En aqueta ocasió Fernández exercirà de segon àrbitre, mentre les funcions de primer les desenvoluparà l’hongarès, HalásZ Tibor. Aquest partit enfrontarà als italians del Trentino amb l’equip local, el Lindaren Volley.

Només l’equip guanyador d’aquest triangular es classificarà per jugar la fase de grups de la Champions League, on ja es coneix dia de partit i rival. El primer classificat jugarà al grup E i s’enfrontarà a primera ronda amb el Lokomotiv rus de Novosibirsk, el proper 18 de novembre. Els altres equips del grup són el Friedichshafen alemany i el Karlovarsko txec.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top