Últims punts en joc del Vichy Catalan Volei Tour a Empuriabrava

Empuriabrava, situat al municipi de Castelló d’Empúries, acull aquest proper cap de setmana la setena prova del Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2022. Aquesta serà l’última prova on els jugadors podran obtenir punts per classificar-se per les grans finals que es disputaran a Cambrils el 27 i 28 d’agost. Empuriabrava, és una de les provés històriques del circuit català de vòlei platja.  

La platja d’Empuriabrava acollirà així el millor vòlei platja català i repartirà els últims punt dels circuit; per això aquesta prova és especialment important, ja que  té un valor d’1,5 respecte el valor d’una prova normal del circuit. Aquest valor especial donarà un al·licient afegit a la competició, ja que els participants augmentaran les seves possibilitats per classificar-se per la Final de Cambrils. En aquest sentit, també s’adaptarà l’inici dels horaris de competició tenint en compte la distància de la seu.

Les inscripcions per poder participar en aquesta prova estaran obertes fins dijous a les 12 del migdia, moment que coneixerem les parelles que participaran aquest cap de setmana i que buscaran pujar al més al del podi, com van fer l’any passat Hernán Tovar i Rolando Hernández, en categoria masculina, i Julia Bonet i Becky Fernández, en la femenina.

El torneig, que per setè any consecutiu organitza la Federació Catalana de Voleibol amb el patrocini de la coneguda marca d’aigües Vichy Catalan, viurà dissabte 20 la fase prèvia i l’endemà les semifinals i les finals, tant femenina com masculina. Una nova cita que es podrà seguir en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya i per la plataforma Esport+, a les 17.30 hores, la final femenina, seguida de la final masculina i l’entrega de premis.

Empuriabrava com a destinació turística

La marina residencial que constitueix Empuriabrava compta amb uns 24 km de canals interiors, el que la converteix en l’àrea d’aquestes característiques més gran del món. A més d’un aeròdrom privat, que permet la pràctica de paracaigudisme esportiu, disposa d’una platja d’1,5 km de llargària, el que fa d’Empuriabrava una destinació turística de primer ordre, coneguda arreu d’Europa. Una destinació de somni amb més de 50 anys d’història, ja que es va inaugurar el juny de 1967.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt