Israel Martín i Esther Carrascosa es sumen al projecte GET Blume

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha tancat la contractació de dos nous tècnics pel programa GET Blume, que enguany tornarà a tenir un entrenador responsable per a cada equip amb el suport d’un tècnic auxiliar. Israel Martín assumirà les funcions de tècnic responsable de la branca masculina, mentre que Esther Carrascosa serà la tècnica auxiliar de Miguel Fuente, en la femenina.

Israel Martín s’incorpora a la Federació Catalana de Voleibol per cobrir la vacant que va deixar l’Alberto Toribio. Martín ha estat, la darrera temporada, entrenador del Club Voleibol Haris a la Superlliga Masculina 2, amb qui ha aconseguit ser subcampió de la Copa Príncipe, subcampió de la lliga regular al grup C i semifinalista a la fase d’ascens a la Superlliga masculina. A més, la temporada 2019 – 2020 i la 2020-2021, també va ocupar el càrrec de segon entrenador de l’equip de la Superlliga femenina amb qui va aconseguir ser semifinalistes a la Copa de la Reina (2020 – 2021), semifinalista de la Lliga Iberdrola (2020-2021) i la classificació per la CEV Challenge Cup les dues temporades.

Martín també ha estat entrenador del Club Voleibol Haris en categories inferiors, on ha aconseguit ser subcampió d’Espanya juvenil femení (2018), campió d’Espanya infantil masculí (2019), tercer d’Espanya cadet masculí (2021) i campió regional en diferents ocasions i diferents equips. Aquestes tasques les ha compaginat amb la de seleccionador de categories inferiors de la Selecció Canaria de Voleibol amb qui ha aconseguit diferents podis entre 2017 i 2022. Finalment, el nou entrenador masculí de la Blume, també ha participat com a segon entrenador amb la Selecció Espanyola sots 18 masculina la temporada 2020.

El nou tècnic s’incorporarà a principis de setembre a la disciplina de la Blume, on Miguel Fuente seguirà sent el coordinador del programa i el responsable del grup femení. En aquest cas, la marxa d’Arthur Cohen, també permetrà aquesta propera temporada la incorporació com a tècnica auxiliar de Fuente a Esther Carrascosa. La jove entrenadora del CV Barberà ha format part recentment de la delegació de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques com a segona entrenadora d’Arthur Cohen, dirigint l’equip cadet femení, que ha resultat campió.

Carrascosa, formada al CN Sabadell, és actualment jugadora del CV Barberà on també realitza les tasques de coordinadora. Com tècnica ha estat segona entrenadora del sènior masculí de Primera Nacional, primera entrenadora del sènior femení de tercera catalana i primera entrenadora de la tira cadet/juvenil femení de Primera Catalana del CV Barberà. A més, ha estat entrenadora de categories de base al mateix club i ha participat com a seleccionadora del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials.

Esther Carrascosa al CESA 2022
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top