Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja amb sorpreses

El proper cap de setmana, 28 i 29 de setembre, arriba a Barcelona la 16ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Aquesta vegada el campionat es trasllada al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron on s’han construït unes noves instal·lacions fixes de vòlei platja. Per tant, aquest any, doble celebració al poder estrenar unes pistes d’aquestes característiques amb un esdeveniment internacional i que comptarà per a l’acte inaugural amb la parella olímpica formada per Lili Fernández i Elsa Baquerizo, a més de la possible presència del medallista olímpic Pablo Herrera.

Tres en un. Per un costat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona portarà fins la nova sorra de la Vall d’Hebron a 12 parelles, 6 de cada gènere, per disputar la competició. Entre els presents hi haurà dues parelles habituals del circuit català de vòlei platja, també hi haurà dues parelles provinents de la concentració permanent de Lorca, destacant a la catalana i campiona d’Espanya, Amaranta Fernández; i completen les inscripcions dues parelles internacionals, francesa i lituana, en el quadre femení, i italiana i francesa, en el masculí.

La competició començarà dissabte al matí amb diferents triangulars i on es podrà gaudir d’un gran nivell de joc tot en una mateixa pista, ja que els partits seran continus. Ja diumenge serà el torn del tercer i quart lloc i de les finals, que estan establertes a les 12 hores la femenina i a les 13 hores la masculina. A l’entrega de premis es preveu, entre d’altres, la presència del president de la Real Federación Española de Voleibol, Agustín Martín.

D’altra banda, serà dissabte a les 18 hores quan es realitzarà l’acte d’inauguració d’aquestes noves instal·lacions de vòlei platja amb la presència de personalitats rellevants del món de l’esport i també la presència dels esportistes olímpics que, a més, de 17 a 18 hores, faran les delícies dels amants del voleibol i el vòlei platja signant autògrafs i dedicatòries als presents.

Un cap de setmana que portarà a Barcelona el millor volei platja del moment a nivell espanyol i també internacional i que servirà per donar el tret de sortida a aquestes noves instal·lacions que s’han construït gràcies a la UFEC, que ha passat a ser el gestor del Centre Municipal de Tennis, i de la Federació Catalana de Tennis, que han cregut oportú, sota la petició de la Federació Catalana de Voleibol, d’ampliar l’oferta d’esports de sorra i dotar a les pistes la versatilitat de poder servir per la pràctica del tennis platja i del vòlei platja.

BUTLLETÍ 0

 

Grup Blanc Femení

Richard – Placette

Soria – Carro

Fernandez – Bonet

 

Grup Blau Femení

Kliokmanaite – Zobnina

Fernandez – Lobato

Martinez – Perez

Grup Groc Masc

Rowlandson – Krou

Duque – Saucedo

De Mena – Naya

 

Grup Verd Masc

Basti – Zaulli

Huerta – Menéndez

Gallardo – Burgal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top