Curs d’àrbitre Territorial B de pista a l’Olímpics de la Vall d’Hebron

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza el primer curs de la temporada d’àrbitre Territorial B de pista a l’Olímpics de la Vall d’Hebron. El curs tindrà una part presencial, on es podrà escollir entre dues opcions de dies, i la part pràctica d’acta que s’haurà de fer en partit oficial de Competició Catalana.

Una nova acció de formació que es suma a la campanya de captació d’àrbitres #arbitravoleibol que es va engegar fa un parell de temporades. Les inscripcions estaran obertes fins al 5 d’octubre. Les persones interessades només han d’enviar una fotocopia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat

Les opcions per assistir a les classes teòriques són, o bé els dimecres 9 i 16 d’octubre, o bé els dijous 10 i 17 d’octubre, en tots dos casos amb horari lectiu de 17 a 21 hores. Els alumnes també hauran de realitzar i superar uns test de manera telemàtica per tal de poder accedir a l’examen final que s’haurà de realitzar, sempre, abans del 15 de desembre de 2019, així com l’examen d’acta.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que segueix a l’alça aquesta temporada. Aquest serà el curs número 21 entre els que hi han participat més de 350 candidats a ser àrbitre.

MÉS INFORMACIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top