Torna l’Open Svatour a el Masnou

Arriba una nova prova de l’Open Svatour de Vòlei Platja. Serà la platja del Masnou la que aculli aquesta prova satèl·lit que s’organitza amb la col·laboració de Svatour i que tindrà lloc el proper dissabte, 13 de març. De nou, serà puntuable pel rànquing català i espanyol, ja que es tracta d’una prova homologada per la RFEVB.

Properament s‘informarà de l’apertura del termini d’inscripció a aquesta prova, que s’organitza sota el paraigua de la Federació Catalana de Voleibol, i que es tramitaran a través de la pàgina web de Svatour https://portal.svatour.com, fins, com a màxim, el proper 11 de març a les 14 hores.

Per poder participar en aquesta prova extra, que tindrà un màxim de participació de 68 parelles per gènere, és un requisit imprescindible haver tramitat en temps i forma la llicència federativa de vòlei platja de la temporada 20/21 o bé posseir la llicència de la RFEVB amb la pertinent assegurança d’accident esportiu.

Serà imprescindible per a tots els participants seguir els protocols COVID-19 establerts per la Federació Catalana de Voleibol, així com els específics de la competició. Aquesta prova es podrà dur a terme també gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top