Inscripcions obertes a la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

El cap de setmana del 6 i 7 de març es disputa al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que, de nou, es realitzarà en dues jornades amb la voluntat de seguir oferint una millor organització als participants i per poder acollir el gran volum d’inscripcions de les darreres proves. Aquesta vegada, la competició femenina tindrà lloc dissabte, mentre la masculina es celebrarà diumenge.

A la prova disputada al mes de febrer es van inscriure un total de 120 parelles, 47 de femenines i 73 de masculines, el que la va convertir amb la prova de la Lliga d’Hivern amb més parelles inscrites. Les primeres posicions les van ocupar les parelles formades per Dani Moreno i Roberto Sanfélix en la masculina, i Kadri Puri i Nuria Bouza, en categoria femenina, que han guanyat totes les proves que s’han disputat fins ara.

Per seguir podent acollir al major nombre de parelles possibles, la primera prova d’aquest mes de març de la Lliga d’Hivern, es seguirà disputant en dues jornades però, a diferència de l’anterior prova, la competició femenina es disputarà en dissabte i la masculina en diumenge. D’aquesta manera, i sempre que no es superin els màxims fixats, les parelles inscrites podran disputar 4 partits.

IMATGES PROVA 3 (FEBRER – BARCELONA) LLIGA HIVERN VÒLEI PLATJA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top