Torna la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol publica el calendari definitiu de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2020/2021 que constarà d’un total de 6 proves que es disputaran, a partir de desembre, a les instal·lacions fixes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. La voluntat de l’ens federatiu era iniciar la competició aquest proper cap de setmana, però no es disposa d’instal·lació a causa de les restriccions imposades pel Govern per la pandèmia de la COVID-19.

El proper 12 de desembre tindrà lloc la primera de les sis proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a Barcelona i després se’n disputarà una cada mes, a excepció de dues al març, sent les següents jornades el 23 de gener, el 13 de febrer, el 6 de març, el 20 de març i el 17 d’abril. Totes les proves es disputaran dissabte al matí, entre les 9 i les 14 hores. Les proves seran puntuables pel rànquing català i estaran homologades per ser puntuables al rànquing espanyol. Les proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es dividiran en dos categories per garantir competir amb equips de nivells similars i disputar un mínim de tres partits.

Les inscripcions a la competició ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol, a l’apartat de vòlei platja. També és públic el calendari de competició i el rànquing català d’aquesta disciplina. Recordar que és obligatori haver tramitat la llicència de vòlei platja, catalana i/o nacional, per participar en aquesta competició. Les novetats normatives d’aquest any seran les adaptacions a les normatives COVID que s’hauran de dur a terme a la lliga d’hivern per tal de seguir tot les protocols i mesures que es fixin des de les autoritats competents i garantir les seguretat de tots els participants i organitzadors.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top