El Barça Voleibol en busca de la tercera victòria de la temporada

El Barça Voleibol disputa aquesta tarda una nova jornada de la Superlliga Masculina amb un rival directe, el Rotogal Boiro VB, amb qui intentaran sumar la tercera victòria de la temporada i els tres punts que els segueixin allunyant de les posicions de descens.

Els blaugrana sumen en aquests moments 5 punts gràcies dues victòries i ocupen la dotzena posició de la classificació general. Mentre, el seu rival gallec ocupa la desena posició amb tres victòries i 9 punts. El partit tindrà lloc avui, a les 18:30 hores, i es podrà seguir en directe per streaming.

L’equip de Fredinson Mosquera ha sumat punts importants a rivals complicats, com a la victòria a CV Guaguas, quart classificat i que només ha perdut davant els barcelonistes, a la setena jornada. L’altra victòria blaugrana va ser la primera jornada quan van guanyar a casa de l’UBE L’Illa Grau en el cinquè set. L’últim punt va ser a la jornada 5, en un ajustat partit amb el Textil Santanderina que també es va decidir a l’últim parcial, però aquesta vegada a favor de l’equip càntabre.

També es podran seguir per streaming la resta de partits de la Superlliga masculina d’aquesta jornada intersetmanal