Torna el concurs de la ‘Samarreta Solidària’ amb el llançament de la tercera edició

Des de la Federació Catalana de Voleibol encetem la tercera edició del concurs de la ‘Samarreta Solidària’ de les seleccions catalanes de voleibol. Com bé sabreu, l’ens federatiu català va engegar fa tres temporades la creació d’una samarreta “solidària” per tal de destinar els beneficis de la seva venta a reduir les despeses originades del viatge i participació de la delegació catalana de voleibol en els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de pista i platja, i així sensibilitzar el seu entorn del problema i obviar el “co-pagament” amb la venta d’aquest producte.

Ara, amb la creació d’aquest tercer concurs l’objectiu es el de cercar el disseny més popular entre els que ens arribin, d’un concurs que en les seves dues primeres edicions va tenir com a vencedor en Manel Berbel amb el disseny que apareix en aquesta noticia.

BASES

  • Podrà presentar-se a aquest concurs qualsevol persona.
  • Cal presentar un disseny original per a la samarreta oficial. Pot ser un disseny a dues cares de la samarreta i en dos colors.
  • De tots els treballs enviats es seleccionaran els 3 millors i la votació es realitzarà a Facebook. La proposta que rebi més “m’agrada” serà la guanyadora.
  • El disseny s’ha de lliurar en format “. Jpg” en alta resolució.
  • En el cas que els participants utilitzin imatges, han de tenir els drets ja que l’organització no es farà responsable de cap cànon de drets d’imatge. Qualsevol disseny que no compleixi aquesta norma, serà automàticament desqualificada i l’autor del disseny es farà càrrec de qualsevol responsabilitat a tercers.
  • PREMI: EL guanyador obtindrà una samarreta oficial de la Selecció Catalana, dues samarretes solidàries i una pilota oficial de joc WILSON I-CORE.
  • L’obra podrà estar signada per l’autor dins del disseny. El participant cedeix tots els drets relatius a la seva obra que presenta a concurs a l’organització d’aquest: Federació Catalana de Voleibol
  • El termini de presentació de les obres finalitzarà el 13 de novembre de 2015. Els 3 finalistes es donaran a conèixer el 16 de novembre, mentre que el període de votació a Facebook s’obrirà el mateix 16 de novembre i es tancarà el 23 del mateix mes. El 24 de novembre de 2015 es donarà a conèixer el nom del vencedor del “III Concurs Samarreta Solidària Seleccions Catalanes”.
  • Els dissenys s’enviaran a premsa@fcvolei.cat i ha de constar nom i cognoms, correu electrònic, DNI i telèfon de l’autor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt