Torn de la Fase Final Lliga Filials Cadet a INEF

Per segona setmana consecutiva les instal·lacions d’INEF Barcelona acolliran una Fase Final de Lliga Filials, aquesta vegada sent el torn de la de categoria cadet. Si la setmana passada el CVB Barça organitzava la Fase Final juvenil, demà dissabte acull la cadet amb el mateix format de la juvenil de dissabte passat.

Els quatre primers classificats de la Lliga Regular en la primera fase de competició s’enfrontaran des de les 9:00 en les semifinals de la competició. El CVB Barça Blau partirà com a principal favorit, en haver guanyat tots els partits en joc entre la primera i segona fase. Les blaugranes es veuran les cares en una semifinal contra el quart classificat al final de la primera fase, CV Vall d’Hebron Blau.

En l’altre semifinal, CVB Barça Grana i CV Esplugues ‘B’ es veuran les cares en un partit que es preveu més obert, amb un balanç d’una victòria per cadascun dels dos equips en la segona fase de la competició. La final de la competició està programada per a les 16:00 hores entre els dos vencedors de semifinals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top