Temporada 2014/15: Més de 200 equips ja coneixen el seu camí

Fa poc més d’un mes i mig que va donar per finalitzada la competició de pista en la temporada 2013/14, i des d’ahir que ja es coneixen els calendaris de competició de les primeres fases a les primeres competicions sèniors i de menors.

Són més de 200 equips, en concret 207, els que ja saben el seu camí, almenys en la primera fase de competició a les seves respectives lligues,  de la temporada 2014/15. Una temporada que arrencarà per aquestes competicions el cap de setmana del 27 i 28 de Setembre, i que com als darrers anys, tindrà una durada mitjana a totes les lligues de vuit mesos de competició.

En competició sènior, el Campionat de Catalunya de Primera Divisió s’ajusta a imatge i semblança de la gran majoria de competicions, partint amb l’idèntic format de competició que tant d’èxit i acceptació està tenint a les categories de menors. 16 equips participants, dividits en dos grups de vuit equips lluitaran per estar presents en la segona fase, classificant-se per a la fase pel títol, Fase Campionat, de campió de Catalunya els quatre primers de cada grup, mentre que del cinquè al vuitè lluitaran per la salvació de la categoria. Els dos equips que disputarien la Fase Final de Segona Divisió Nacional, organitzada per la RFEVB, sortiran de la Fase Final que es disputarà entre els quatre primers de la Fase Campionat al final de la primera volta. Idèntic format de competició tindrà la Segona Divisió sènior masculina, seguint el model instaurat en categoria femenina fa tres temporades.

Pel que fa a les competicions de menors, els equips participants en els Campionats de Catalunya de Primera Divisió Juvenil, Cadet i Infantil, a més dels de Segona Juvenil-Cadet femenina, també coneixen el calendari d’una nova vibrant temporada 2014/15. Les primeres categories mantindran el mateix format instaurat la temporada passada, on en una espectacular Fase Final a 8 es decidirà el campió de Catalunya d’aquestes categories. Pel que fa a la Segona Divisió Juvenil-Cadet s’amplia a 32 d’equips, donant entrada als equips procedents de Lliga Filials i dotant-la de més espectacle, amb el 32 equips participants dividits en quatre grups de 8 equips i on els quatre primers de cadascun dels grups classificaran per a la Fase d’Ascens. Una Fase d’Ascens i Fase Final per categoria, on hi podran participar per drets esportius tots els equips ‘B’ o ‘C’ d’aquells clubs amb equip a Primera Divisió.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top