Tarragona SPSP invicte a la Superlliga2 masculina

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau lidera la classificació de la Superlliga 2 masculina després de tres victòries en els tres partits de la temporada. L’equip dels germans Stevovski només ha cedit un set i ha sumat els 9 punts disputats. Els cooperativistes van iniciar la temporada arravatant la Lliga Catalana de Superlliga al Barça Voleibol i han tingut un inici de lliga prometedor.

El Tarragona SPSPva sumar els tres primers punts, com a local, amb l’Arona Paradise Park, que actualment ocupa l’onzena posició a la taula. Els cooperativistes van guanyar als canaris per 3-0 patint només al segon parcial (25/20 26/24 25/16). El segon partit va ser amb el Volei Playa Madrid. A la capital els de Tarragona van deixar escapar el segon set i van lluitar el tercer per acabar tancant el partit sense deixar escapar cap punt (21/25 25/23 23/25 16/25). Aquesta darrera jornada, i de nou com a locals, els pupils de Vlado Stevovski van tornar a demostrar el bon moment de joc guanyat amb facilitat al Xàtiva Voleibol, setè classificat per 3-0 (25/19 25/17 25/15).

Els bons resultats han permès que l’equip de Tarragona es situï al capdavant de la classificació del grup B de la categoria de plata del voleibol espanyol. El Voleibol Almoradí i el Michelin Mintonette Almería son els altres dos equips que també han sumat els 9 punts disputats fins al moment. El proper partit dels cooperativistes serà aquest diumenge a casa del CV Collado Villalba, desè classificat. L’equip tarragoní no tornarà a jugar a Sant Pere i Sant Pau davant la seva afició fins la jornada 8, el proper 24 de novembre quan rebrà al Michelin Mintonette Almería. Fins aleshores tindran una jornada de descans i partits a domicili del Voleibol Mundet, derbi català de la Superlliga 2, i del CV Leganés.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top