Presentació oficial de la temporada del CV Sant Boi

Aquest dissabte el Club Voleibol Sant Boi va fer la presentació oficial dels equips per aquesta nova temporada 2018/2019 amb un pavelló ple d’aficionats, amics i simpatitzants del club del Baix Llobregat. El pavelló de la Parellada va estar ple a vessar per donar suport als més de 15 equips que aquest any competiran en les diferents categories federades.

Més de 100 jugadors de diferents equips i categories van ser presentats dissabte a la tarda a Sant Boi. El club conta aquest any amb equips des de categories alevines, fins a dos grups de veterans, destacant l’equip de primera divisió nacional femenina, recent ascendit la temporada passada i que va brindar una victòria a la seva afició abans de la presentació. L’equip de Kike Rubio va guanyar el duel del Baix Llobregat al CV Molins per un ajustat 3-2, on els aficionats van poder gaudir de la màxima emoció.

El club conta també amb equips a totes les categories federades, tenint només representació masculina a Primera Divisió Catalana Sènior. A la base, el creixement dels darrers anys ha permès tenir un mínim de dos equips per categoria.

En total, més de 500 persones es van reunir al pavelló de la Parellada per donar la benvinguda a la nova temporada. També es va comptar amb la presència a l’acte del president de l’entitat, Oswaldo Valencia i representants de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top