Suspès el Campionat d´Espanya de Vòlei Neu

La Real Federación Española de Voleibol ha suspès el Campionat d’Espanya de Vòlei Neu que s’havia de celebrar aquest proper cap de setmana a l’estació d’esquí de Boí Taüll a causa de les darreres noticies referents al COVID-19. Aquest havia de ser el primer campionat d’Espanya d’aquesta modalitat i estava confirmada la presència de 19 equips provinents de 7 comunitats autònomes diferents. 

Tal i com resa el comunicat oficial emès per la Real Federación Española de Voleibol, l’estació d’esquí de Boí Taüll ha notificat la proposta d’ajornament del Campionat d’Espanya de Vòlei Neu, així com de totes les competicions previstes al seu calendari durant el proper mes de març, seguint les recomanacions emeses per la Secretaria General de l’esport i l’Activitat Física, la Real Federación Española de Deportes de Invierno, la Federación Española de Deportes de Hielo, així com les autoritats sanitàries. Davant aquesta situació, la Real Federación Española de Voleibol ha pres la decisió de suspendre el campionat.

El Campionat d’Espanya de Vòlei Neu 2020, patrocinat per Vichy Catalan, era la primera i única prova d’aquesta modalitat que es celebrava a territori espanyol i s’havien inscrit un total de 19 equips provinents de 7 comunitats diferents, entre elles de Madrid, Cantàbria, Aragó, Balears o Murcia. La Federació Catalana de Voleibol, com a organitzador local, es feia càrrec de l’allotjament i equipacions dels equips inscrits.

Federació Catalana de Voleibol

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top