Comunicat suspensió activitat

La Federació Catalana de Voleibol suspèn totes les activitats relacionades amb els voleibol en l’àmbit català dels propers 15 dies, seguint la recomanació emesa en comunicat oficial per la Secretaria General de l’Esport, en base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya.

Així queda: 

– SUSPESA la concentració de Seleccions Catalanes prevista per aquest diumenge, 15 de març, a les instal·lacions de la Blume. 

– AJORNADES les classes teòriques del curs d’àrbitre Territorial B, dels dies 12 i 19 de març, que es celebraven a La Salle Bonanova de Barcelona. 

– AJORNADA la competició catalana, de totes les categories, dels propers 15 dies quedant afectades les jornades del 15 i el 22 de març. 

La Federació Catalana de Voleibol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s’indiqui per part d’ella o de les autoritats competents per tal de marcar les properes actuacions.

Federació Catalana de Voleibol

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top